ua en ru

Трамп і Путін можуть провести другу зустріч у В'єтнамі

Трамп і Путін можуть провести другу зустріч у В'єтнамі Фото: Дональд Трамп і Володимир Путін (kremlin.ru)

Путін дуже важливий, так як Росія може допомогти США з Північною Кореєю

Президент США Дональд Трамп може зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним у В'єтнамі на саміті Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва. Про це американський президент заявив в інтерв'ю Fox News.

"У нас була зустріч з Путіним. І може бути знову. Путін дуже важливий, так як вони можуть допомогти нам з Північною Кореєю, вони можуть допомогти нам з Сирією, ми повинні поговорити про Україну", - заявив президент США.

Нагадаємо, перша зустріч Володимира Путіна та Дональда Трампа відбулася 7 липня у Німеччині під час саміту G20. Вже 19 липня ЗМІ повідомили про те, що Трамп і Путін провели другу зустріч, про яку раніше офіційно не повідомлялося. Однак представник Білого дому заявив, що розмова президентів США і Росії за вечерею для глав делегацій країн "Великої двадцятки" в Гамбурзі була всього лише "короткою бесідою", її не можна назвати "другою зустріччю президентів Росії і США в ході саміту G20. Чиновник назвав звинувачення на адресу адміністрації в спробі приховати факт цієї зустрічі брехливими і абсурдними інсинуаціями.