ua en ru

Трамп закликав Китай прийняти жорсткі заходи після пуску ракети КНДР

Трамп закликав Китай прийняти жорсткі заходи після пуску ракети КНДР Фото: Дональд Трамп (nato.int)

Трамп закликав Китай прийняти жорсткі заходи по відношенню до КНДР

Президент США Дональд Трамп закликав Китай прийняти жорсткі заходи по відношенню до КНДР після чергового пуску ракети. Про це Дональд Трамп написав у своєму Twitter.

"Північна Корея тільки що запустила чергову ракету. Цей хлопець може зробити щось краще зі своїм життям? Не можу повірити, що Японія і Південна Корея продовжать з цим миритися. Може бути, Китай зробить жорсткий крок по відношенню до Північної Кореї і покінчить з цією нісенітницею раз і назавжди!" - написав глава держави.

Раніше генеральний секретар кабінету міністрів Японії Есихиде Суга заявив, що КНДР випробувала балістичну ракету з району західного узбережжя в 09:39 за місцевим часом. Вона, за його словами, пролетіла 40 хвилин і впала, ймовірно, у виключній економічній зоні Японії в Японському морі. Дані про збитки в зв'язку з цим не надходило.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що КНДР провела запуск ракети, яка може впасти у виключній економічній зоні Японії.

Наголошується, що ракета, випущена КНДР вранці у вівторок, може впасти в Японське море у виключній економічній зоні Японії. Екстрений штаб при канцелярії японського прем'єр-міністра веде збір інформації.