ua en ru

КНДР провела запуск ракети

КНДР провела запуск ракети Фото: КНДР (wikimedia.org)

Ракета може впасти в Японське море

КНДР провела запуск ракети, яка може впасти у виключній економічній зоні Японії. Про це повідомляє телекомпанія NHK.

Наголошується, що ракета, випущена КНДР вранці у вівторок, може впасти в Японське море у виключній економічній зоні Японії. Екстрений штаб при канцелярії японського прем'єр-міністра веде збір інформації.

Нагадаємо, раніше у КНДР заявили про те, що ракети стратегічних військ корейської народної армії можуть вдарити по будь-якій точці світу.

Так, у матеріалі зазначено, що "100 запущених ракет до ворога долетять всі", а пуск ракет корейська армія може провести в будь-який час. Також підкреслюється, що північнокорейські ракети не можна засікти.

У матеріалі також наведені приклади останніх успішних випробувань озброєння в Північній Кореї, але прямих погроз завдати ударів по США, як раніше, немає. Крім того, у статті опубліковані фотографії з військових парадів і нагадування про вдалі пуски і випробування ракет підвищеної дальності "Хвасон-12", ракет середнього радіусу дії "Пуккиксон-2" і крилатих ракет класу "земля - корабель".

Разом з тим президент США Дональд Трамп і прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе в ході телефонних переговорів домовилися посилити тиск на Північну Корею (КНДР).