ua en ru

Трамп і президент Південної Кореї обговорили погрози КНДР вийти з переговорів

Трамп і президент Південної Кореї обговорили погрози КНДР вийти з переговорів Фото: Дональд Трамп (flickr.com/thejointstaff)

Сторони обговорили погрози КНДР зірвати майбутні переговори з США

Президент США Дональд Трамп і президент Південної Кореї Мун Чже Ін обговорили погрози КНДР вийти з переговорів з денуклеаризації Корейського півострова. Про це повідомляє агентство Yonhap з посиланням на прес-службу південнокорейського президента.

"Президенти обмінялися думками з приводу різних кроків погроз (виходу з переговорів з денуклеаризації і скасування зустрічі з керівництвом Південної Кореї, - ред.), здійснених КНДР", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Трамп підтвердив невизначеність навколо зустрічі з лідером КНДР Кім Чен Ином. Крім того, він підкреслив, що не відмовиться від вимог позбутися від ядерної зброї. Білий дім висловив надію, що зустріч все-таки відбудеться, і заявив про готовність президента США до важких переговорів. Зазначимо, зустріч лідерів Сполучених Штатів і Північної Кореї запланована на 12 червня і, згідно з домовленостями, пройде в Сінгапурі.