ua en ru

Трамп відвідає Флориду і Джорджію, які постраждали від урагану "Майкл"

Трамп відвідає Флориду і Джорджію, які постраждали від урагану "Майкл" Фото: Дональд Трамп (nato.int)

Від урагану постраждали 13 людей

Президент США Дональд Трамп на початку наступного тижня відвідає штати Флорида і Джорджія, постраждалі від урагану "Майкл". Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter Дональда Трампа.

"Люди поняття не мають, наскільки сильно ураган "Майкл" вдарив по прекрасному штату Джорджия. На початку наступного тижня я відправлюся як у Флориду, так і в Джорджию. Ми старанно працюємо над кожним районом і кожним штатом, які опинилися під ударом стихії - ми з вами!" - написав Трамп.

Зазначимо, ураган "Майкл" досяг південного узбережжя США в середу. В той момент йому було присвоєно четверту категорію з п'яти можливих за шкалою Саффіра-Сімпсона, після цього ураган почав слабшати. "Майкл" приніс найпотужніші вітри і проливні дощі, привівши до повеней і руйнувань в декількох регіонах на південному-сході країни.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ураган "Майкл" завдав істотної шкоди базі ВПС США Tyndall, розташованій в штаті Флорида на південному сході країни. Відзначається, що через ураган попадали дерева, виявилися пошкоджені лінії електропередачі, з будівель зірвало дахи.

Також повідомлялося, що базі заподіяно "масштабний катастрофічний збиток". Персонал бази та члени їх сімей евакуйовані.