ua en ru

Трамп показав, що готовий боротися з Асадом на межі бойових зіткнень з РФ, - Медведєв

Трамп показав, що готовий боротися з Асадом на межі бойових зіткнень з РФ, - Медведєв Фото: Дмитро Медведєв

Прем'єр РФ розкритикував Трампа за авіаудар по Сирії

Прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв заявив, що президент Сполучених штатів Америки Дональд Трамп готовий боротися з режимом Башара Асада в Сирії на межі бойових зіткнень з РФ. Про це прем'єр повідомив у Facebook.

"Адміністрація Трампа довела, що буде люто вести боротьбу з законним урядом Сирії. В жорсткій суперечності з нормами міжнародного права, без схвалення ООН. З порушенням власних процедур, що встановлюють необхідність попереднього повідомлення Конгресу про військової операції, яка не пов'язана з нападом на США. На межі бойових зіткнень з Росією", - заявив Медведєв.

На його думку, військовою акцією адміністрація президента США довела свою несамостійність і "крайню залежність від думки вашингтонського істеблішменту".

Всі. Залишки передвиборчого туману розсіялися. Замість розтиражованого тези про спільну боротьбу з головним ворогом – ІГ...

Опубліковано Дмитрієм Медвєдєвим 7 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв назвав "нісенітницею і якимись папірцями" розслідування Фонду боротьби з корупцією про його нерухомість та активи.