ua en ru

Трамп підписав закон про бюджет США

Трамп підписав закон про бюджет США Фото: Дональд Трамп (flickr.com/whitehouse)

Велику кількість фінансування передбачено на оборону США

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп підписав закон, що дозволяє продовжити фінансування уряду США. Про це він повідомив у п'ятницю в своєму Twitter.

"Просто підписав закон. Наші військові тепер будуть сильніші, ніж коли-небудь. Ми любимо і потребуємо наших військовослужбовців і даємо їм усе, і навіть більше. Це відбувається вперше за довгий час", - повідомив Трамп.

Він також додав, що, не маючи більшого числа республіканців у конгресі, "довелося збільшувати витрати на речі, які нам не подобаються або яких ми не хочемо". За його словами, це було зроблено з метою подбати про американських військових.

"На жаль, для того, щоб прийняти законопроект, нам знадобилися голоси демократів. Потрібно вибрати більше республіканців у 2018 році", - заявив Трамп.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в конгресі Сполучених Штатів Америки прийняли новий бюджет, що має покласти край так званому "шатдауну" і відновити роботу федеральних органів США. Відзначається, що бюджет схвалили сенат і палата представників. Відомо, що документ має 650 сторінок. В бюджеті пропонується збільшити витрати на оборону приблизно на 300 млрд доларів, а також витрати федерального уряду.