ua en ru

Трамп підтримав переобрання Пола Райана на пост спікера

Трамп підтримав переобрання Пола Райана на пост спікера Фото: раніше Трамп відмовлявся підтримати Райана

Республіканець зробив спробу примиритися з керівництвом партії

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп висловився на підтримку спікера палати представників Пола Райана. Про це повідомляє ВВС.

"Нам потрібна єдність. Ми повинні виграти ці вибори", - заявив Трамп на заході в рамках своєї виборчої кампанії у місті Грін-Бей в штаті Вісконсін.

Як пише видання, Трамп зробив спробу примиритися з керівництвом партії - через кілька днів після того, як сам публічно відмовився зробити те ж саме.

Тоді кандидат у президенти США заявив, що про підтримку говорити передчасно, використавши ту ж саму фразу, за допомогою якої Пол Райан спочатку відмовився підтримати його самого.


Так само, як Райан в результаті підтримав Трампа, кандидат від республіканців у п'ятницю заявив, що "повністю підтримує" Райана. При цьому він додав, що у них є розбіжності у поглядах.

Раніше Райан критикував Трампа за його словесні нападки на батьків американського солдата-мусульманина Хумаюна Хана, вбитого в Іраку. Батько і мати Хана виступили на з'їзді Демократичної партії і підтримали Хілларі Клінтон.

Нагадаємо, спікер Палати представників США не готовий підтримати Трампа на президентських виборах.