ua en ru

Спікер Палати представників США не готовий підтримати Трампа на президентських виборах

Спікер Палати представників США не готовий підтримати Трампа на президентських виборах Фото: республіканець Пол Райян поки що не може підтримати кандидатуру Дональда Трампа в президенти США

Високопоставлений республіканець вважає, що Трампу слід докласти більше зусиль для об'єднання партії

Спікер Палати представників США, республіканець Пол Райан заявив, що зараз не може підтримати Дональда Трампа як кандидата в президенти від Республіканської партії, передає BBC.

"Думаю, що багато республіканців хочуть бачити у нашому обранці людину, яка поділяє наші стандарти", - сказав Раян.


З його слів, Трамп може бути кандидатом, але повинен докласти більше зусиль для об'єднання партії.

У відповідь Трамп опублікував на своєму сайті заяву, в якій повідомив, що він не готовий підтримати програму Пола Райана.

"Можливо, у майбутньому ми зможемо працювати разом і дійдемо згоди у тому, що ж краще для американського народу", - написав Трамп.

Він також закликав політиків приділяти більше уваги інтересам американців, з якими, за його словами, занадто довго погано поводилися.

Водночас, як повідомляє Reuters, національний комітет Республіканської партії вважає, що "тільки об'єднана Республіканська партія зможе перемогти Хілларі Клінтон" і сподівається на зустріч Трампа і Райана найближчим часом

Нагадаємо, екс-президенти США Джордж Буш і Джордж Буш-молодший не будуть підтримувати кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа на президентських виборах.