ua en ru

Якщо Трамп перестане писати в Twitter, вартість мережі впаде на 2 млрд доларів, - Bloomberg

Якщо Трамп перестане писати в Twitter, вартість мережі впаде на 2 млрд доларів, - Bloomberg Фото: Дональд Трамп (Donald J. Trump facebook.com)

Відмова Трампа від Twitter може стати причиною різкого скорочення вартості нематеріальних активів компанії

Якщо президент США Дональд Трамп перестане писати повідомлення в своєму особистому Twitter-акаунті, ринкова вартість соціальної мережі впаде на 2 млрд доларів. Про це заявив аналітик компанії Monness Crespi Hardt & Co. Джеймс Какмак, передає Bloomberg.

Аналітик припускає, що відмова Трампа від Twitter не спричинить за собою масового відтоку користувачів. Вона може стати причиною різкого скорочення вартості нематеріальних активів компанії та падіння вартості акцій навіть за відсутності погіршення показників діяльності компанії.

Какмак вважає, що "в світі немає кращої безкоштовної реклами, ніж президент США".

Трамп зареєструвався в Twitter в 2009 році. Він має 36 млн підсписників і більше 35 тис. написаних повідомлень.

У той же час в Bloomberg зазначають, що акції Twitter впали на 14% з моменту, коли Трамп виграв президентські вибори в листопаді 2016 року. За даними видання, ринкова капіталізація компанії становить близько 11,7 млрд доларів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на президента США Дональда Трампа подали в суд за звинуваченням у порушенні права на свободу слова в Twitter. Позов був поданий інститутом Knight First Amendment Колумбійського університету.