ua en ru

Трамп чекає зустрічі з Кім Чен Ином найближчим часом

Трамп чекає зустрічі з Кім Чен Ином найближчим часом Фото: Дональд Трамп і Кім Чен Ин

Трамп відзначив успішність зустрічі держсекретаря США Майка Помпео і лідера Північної Кореї

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп з нетерпінням чекає зустрічі з главою Північної Кореї Кім Чен Ином у найближчому майбутньому. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter американського лідера.

Трамп відзначив успішність зустрічі держсекретаря США Майка Помпео і лідера Північної Кореї.

Трамп чекає зустрічі з Кім Чен Ином найближчим часом

"Держсекретар Помпео провів хорошу зустріч з главою КНДР сьогодні в Пхеньяні. Прогрес щодо угод на вищому рівні в Сінгапурі! Я з нетерпінням чекаю зустрічі з Кімом ще раз, в найближчому майбутньому", - написав американський президент.

Нагадаємо, держсекретар США Майк Помпео заявив про прогрес у переговорах з лідером Північної Кореї (КНДР) Кім Чен Ином. За словами Помпео, сторони досягли прогресу щодо домовленостей з питань денуклерізації корейського півострова.

"У мене була вдала поїздка до Пхеньяна для зустрічі з Кім Чен Ином. Ми домоглися прогресу щодо домовленостей, досягнутих з питання денуклеаризації Північної Кореї на Сінгапурському саміті", - сказав він.

Відзначається, що у свою чергу лідер КНДР Кім Чен Ин високо оцінив "приємну зустріч" з держсекретарем США.

Як писало РБК-Україна раніше, держсекретар США відправився у столицю Північної Кореї (КНДР) Пхеньян для переговорів про денуклерізацію і підготовки до другого саміту США і КНДР.