ua en ru

Трамп звинуватив ФБР і Мін'юст США в упередженості

Трамп звинуватив ФБР і Мін'юст США в упередженості Фото: Трамп звинуватив ФБР і Мін'юст в упередженості (flickr.com secdef)

Президент США вважає, що відомства діють на користь опонентів правлячої партії

Президент США Дональд Трамп звинуватив Федеральне бюро розслідувань (ФБР) і Міністерство юстиції країни в упередженості. Про це Трамп написав у своєму Twitter.

Він вважає, що ці два відомства заполітизували процес розслідування втручання Російської Федерації у президентські вибори в США в догоду опонентів правлячої партії республіканців.

"Вище керівництво і слідчі ФБР і міністерства юстиції політизували священний процес дізнання на користь демократів і проти республіканців", - написав глава Білого дому.

За словами президента США, раніше такі дії чиновників були "немислимими" і назвав рядових співробітників зазначених відомств "чудовими людьми".

Нагадаємо, Федеральне бюро розслідувань США отримало друге досьє на президента Дональда Трампа у справі про російське втручання в президентську кампанію в 2016 році.

Причому деякі факти з нового досьє збігаються з наведеними у раніше поданому документі колишнього британського шпигуна Крістофера Стіла.

У свою чергу в Центральному розвідувальному управлінні заявили, що Росія буде продовжувати втручатися у президентські вибори в США.