ua en ru

Трамп назвав умови, при яких він відвідає Великобританію

Трамп назвав умови, при яких він відвідає Великобританію Фото: Тереза Мей і Дональд Трамп (twitter.com/UK Prime Minister)

Трамп зажадав у Мей організації "теплого прийому" глави США у Британії

Президент Сполучених Штатів Америки (США) Дональд Трамп назвав умови, при яких він відвідає Великобританію. Про це повідомляє The Sun.

"Дональд Трамп просить Терезу Мей організувати "теплий прийом" під час його державного візиту. Глава США заявив, що не призначить дату, поки не дізнається, що отримає "кращий прийом", - йдеться в повідомленні.

Згідно стенограми розмови, Трамп поскаржився Мей, що останнім часом у нього не було позитивного висвітлення в британській пресі, а також заявив, що все ще планує нанести візит до Британії, але "не поспішає".

"Коли я дізнаюся, що збираюся отримати кращий прийом, я приїду, не раніше", - заявив Трамп на прохання Терези Мей приїхати.

У Великобританії раніше 2 млн осіб підписали петицію, що закликає скасувати імовірну поїздку Дональда Трампа в Сполучене Королівство.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що візит глави США до Великобританії перенесений на наступний рік. Відзначається, що Трамп, який володіє двома полями для гольфу в Шотландії, може завдати неофіційний візит до цього часу.