ua en ru

Син Трампа оприлюднив свою переписку з WikiLeaks

Син Трампа оприлюднив свою переписку з WikiLeaks Фото: Дональд Трамп-молодший (Facebook)

Такий крок Трамп-молодший зробив після того, як з конгресу США стався витік конфіденційних документів

Син президента Сполучених Штатів Америки, Дональд Трамп-молодший опублікував свою переписку з міжнародною організацією WikiLeaks, яка збирає і публікує секретну інформацію. Такий крок Трамп-молодший зробив після того, як з конгресу США стався витік конфіденційних документів в журнал The Atlantic у справі про втручання російської сторони в передвиборну президентську гонку між Трампом-старшим і Хілларі Клінтон.

"Тут цілий ланцюжок повідомлень із листування з WikiLeaks (включаючи цілих три моїх відповіді), яку один з комітетів конгресу США вибрав для витоку. Як іронічно!" - написав син президента США в своєму Twitter.

У його публікації три скріншота, з яких випливає, що перше звернення з боку WikiLeaks до нього надійшло у вересні 2016 року. Запити, наприклад, стосувалися інформації про сайт putintrump.org, який розміщував публікації проти Трампа-старшого. Також просили прокоментувати заяву Хілларі Клінтон про те, що вона хоче знищити засновника WikiLeaks Джуліана Ассанджа. Але на більшість цих запитів Трамп-молодший не відповів.

Нагадаємо, в кінці жовтня представники комітету з розвідки Сенату США поговорили з кількома росіянами, які в червні 2016 року відвідували Trump Tower для участі у зустрічі з сином президента США Дональдом Трампом-молодшим.