ua en ru

Трамп і лідер КНДР розглядають 9 локацій як місце майбутньої зустрічі

Трамп і лідер КНДР розглядають 9 локацій як місце майбутньої зустрічі Фото: Дональд Трамп (nato.int)

У списку можливих місць для зустрічі Прага, Варшава, Гельсінкі, Стокгольм, Осло, Женева, а також Бангкок, Улан-Батор і Сінгапур

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп і лідер Північної Кореї (КНДР) Кім Чен Ин розглядають для зустрічі дев'ять можливих місць. Про це повідомило поінформоване джерело, передає Bloomberg.

За інформацією агентства, в списку можливих локацій для зустрічі - Прага, Варшава, Гельсінкі, Стокгольм, Осло і Женева, а також Бангкок, Улан-Батор або Сінгапур.

Водночас, за відомостями видання, міста у Північній, Південній Кореї та Китаї як місце для переговорів навіть не розглядаються.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп під час зустрічі з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе заявив, що зустріч із лідером КНДР Кім Чен Ином може відбутися в червні 2018 року.

Кандидат на посаду держсекретаря США Майк Помпео у великодні вихідні здійснив надсекретний візит до Північної Кореї в ролі посланця президента США Дональда Трампа, щоб зустрітися з лідером цієї країни Кім Чен Ином.