ua en ru

Трамп каже, що не дружить із Путіним, але поважає як "сильного лідера"

Трамп каже, що не дружить із Путіним, але поважає як "сильного лідера" Фото: Дональд Трамп розповів про своє ставлення до Путіна

За словами мільярдера, він ніколи не зустрічався з главою РФ

Претендент у кандидати на посаду президента США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що поважає президента Росії Володимира Путіна. Про це він сказав під час виступу на передвиборчому мітингу у місті Фресно (штат Каліфорнія), передає Голос Америки.

"Я - не друг Путіна, не знаю Путіна і ніколи не зустрічався з Путіним. Я поважаю Путіна, він - сильний лідер, це я можу вам сказати. На відміну від того, що у нас є, а у нас жалюгідний лідер", - заявив Трамп.

Він зазначив, що опоненти вважають його "другом Путіна".


"Ну, насправді, Путін називав мене генієм і сказав, що це майбутнє Республіканської партії", - сказав кандидат-мільярдер.

Нагадаємо, Трамп заручився підтримкою достатньої кількості делегатів майбутнього з’їзду Республіканської партії США для висунення його на президентську номінацію від республіканців. Напередодні група делегатів партійного з’їзду, яка раніше офіційно не підтримувала жодного з кандидатів, заявила про намір підтримати Трампа. Таким чином, кількість делегатів, чиєю підтримкою вдалося заручитися Трампу, перевищила 1237 - необхідну для висунення кандидатом на партійному з’їзді, який відбудеться у Клівленді наприкінці липня.