ua en ru

Товарообіг між Україною та Литвою зріс на 45%, - Порошенко

Товарообіг між Україною та Литвою зріс на 45%, - Порошенко Фото: зустріч Порошенко і Грібаускайтє (twitter.com/poroshenko)

Економічне співробітництво між країнами зросло за перші три квартали 2017 року

За перші три квартали цього року товарообіг між Україною та Литовською Республікою зріс на 45%. Про це сказав президент України Петро Порошенко під час зустрічі із президентом Литви Далею Грібаускайтє, передає прес-служба глави держави.

"Товарообіг між нашими Україною та Литвою зріс на 45 % за перші три квартали цього року. Про продовження економічного та інвестиційного співробітництва говоритимемо сьогодні під час українсько-литовського бізнес-форуму", - зазначив Порошенко.

Нагадаємо, у п'ятницю, 8 грудня, у ході Десятого засідання Ради президентів України та Литви між двома державами було підписано угоди про співпрацю у галузях енергетики та міграції. Зокрема, за результатами засідання було підписано меморандум про взаєморозуміння між Міністерством енергетики та вугільної промисловості України та Міністерством енергетики Литви щодо стратегічної співпраці у галузі енергетики.