ua en ru

Торговим представником України призначена Наталія Микольська

Торговим представником України призначена Наталія Микольська Міністр економіки України Айварас Абромавічус

Кабінет міністрів України призначив Наталію Микольску на посаду заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України - торгового представника. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ).

"Уряд призначив Наталію Микольску на посаду заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України - торгового представника. Вона - один з найвідоміших українських експертів у галузі зовнішньо-торговельних відносин і направить свій досвід і знання Україна на посилення торговельних зв'язків України з міжнародними партнерами та пошук нових ринків збуту для українських експортерів", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, Наталія Микольська отримала професійну освіту в Львівському національному університеті ім. Івана Франка та магістра європейських студій в Europa-Kolleg Hamburg (ФРН).

Вона має досвід у сфері міжнародної торгівлі, і зокрема, представляла інтереси українського бізнесу в СОТ, а захищала національних та іноземних виробників у рамках торговельних розслідувань.

Микольська брала активну участь у розробці і вдосконаленні українського законодавства для приведення його у відповідність з міжнародними зобов'язаннями України. У 2014 р. вона була визнана фахівцем №1 у сфері міжнародної торгівлі, згідно Ukrainian Law Firms 2014 і названа кращим юристом в сфері міжнародної торгівлі згідно рейтингу Best Lawyers International 2014.

На новому посту Наталія Микольська буде відповідати за просування експорту товарів і послуг, вихід вітчизняних виробників на нові ринки, а також буде представляти інтереси України у Всесвітній торговельній організації.

Нагадаємо, першим заступником міністра економічного розвитку і торгівлі був призначений громадянин Німеччини і уродженець Львова Саша Боровик.