ua en ru

Top-Traders: кращі інвестиції Форекс

Top-Traders: кращі інвестиції Форекс

Інвестиції в Форекс набрали більшу популярність за останнє десятиліття в країнах пострадянського простору. Це пов'язано, в першу чергу, з масовим розвитком Інтернету. Для людей, які виросли в Радянському Союзі, здається дивним, що гроші можуть робити самих себе, і для цього достатньо вибрати лише вигідні інвестиції в Форекс. У зв'язку з цим, сьогодні мова піде про компанії, яка допомагає трейдерам здійснювати грамотне управління активами — Top-Traders. Відгуки, коментарі, плюси і мінуси компанії, все це буде розглянуто, адже багато хто хоче здійснювати вигідні інвестиції, але не кожен знає, де і як це можна зробити.

Довірче управління грішми. Що це таке?

Для початку необхідно розібратися з питанням, а навіщо простому інвестору потрібно довірче управління активами. Варто зрозуміти одну просту річ: поодинокі інвестори фізично не можуть зрівнятися з великими компаніями. І справа тут не стільки в обсягах інвестицій, скільки в їх якості. Інвестувати гроші зможе будь-хто, але інвестувати гроші з максимальною прибутком може тільки справжній фахівець. Саме досвідом і знаннями, а, як наслідок, грамотним управлінням грошима, виділяються великі компанії. І тут виникає закономірне питання — як бути звичайному інвестору, який хоче знайти вигідні інвестиції Форекс для себе. Відповідь лежить на поверхні — знайти дослідну компанію, яка буде займатися пошуком вигідних інвестицій і візьме управління активами на себе.

Необхідність в таких компаніях стала головною причиною створення агентства Топ-Трейдерс. Відгуки про здійснюваної діяльності можна знайти в Інтернеті, і вони будуть виключно позитивними. Справа в тому, що в агентстві TopTraders працюють кращі фахівці, які знають, куди інвестувати гроші, і де можна зробити кращі інвестиції.

Почавши співпрацю з компанією TopTraders, інвестор буде сам вибирати, з яких фахівців він буде працювати. На сайті представлений зручний рейтинг трейдерів, з якого можна вибрати будь-якого професіонала. Він візьме на себе управління капіталом, і надалі буде підбирати кращі інвестиції Форекс. Крім цього, у компанії розроблена система, яка налагоджує взаємодію між трейдером і інвестором. Таким чином, будь-який інвестор зможе спокійно вибрати трейдера, а досвідчені трейдери зможуть здійснити пошук інвесторів. Разом вони стають командою, яка здатна виявити найбільш сприятливий фон, щоб здійснювати найвигідніші інвестиції.

Top-Traders: кращі інвестиції Форекс

Чому саме Top-Traders? Відгуки про агентстві

Що саме може запропонувати Топ Трейдерс? Відгуки про роботу агентства залучають інвесторів зі всього світу. Давайте подивимося, чому варто вибирати довірче управління Форекс саме в Топ Трейдерс, або як цю компанію ще називають - біржа трейдерів:

  • Страхування ваших інвестицій. Фінансовий ринок Форекс вимагає від кожного учасника особливого уваги до безпеки засобів. Всі ваші гроші будуть застраховані, ви зможете безболісно давати їх у довірче управління. Форекс – це стабільний ринок, особливо для фахівців високого рівня.
  • Висококласний курс навчання, який навчить вас самостійно знаходити вигідні інвестиції. Довірче управління Форекс — це не бездумне надання власного капіталу іншій людині. Тут необхідно розуміння самого процесу.
  • Велика і якісна база даних, що забезпечує компетентне управління капіталом.
  • Повна конфіденційність. Компанія Top-Traders оберігає таємницю особистості своїх клієнтів.

Top-Traders: кращі інвестиції Форекс

Детальніше про позитиви співпраці з Топ Трейдерс розповідає керівник відділу по роботі з персоналом брокера Телетрейд Олексій Громадський.

ТопТрейдерс – це найвигідніші інвестиції

В Топ-Трейдерс інвестор може без проблем вибрати собі фахівця. Рейтинг трейдерів демонструє всі дані про фахівця: його досвід, знання, робочі стратегії. Біржа трейдерів допомагає підібрати найбільш підходящого професіонала, який буде займатися управлінням грошима, тобто - здійснювати інвестиції. Форекс - це складний бізнес, однак професіонали Топ-Трейдерс готові прийти на допомогу, вони точно підкажуть, куди потрібно інвестувати гроші, щоб отримати максимальний прибуток. Найкращі інвестиції в Форекс – тільки з агентством ТопТрейдерс.

Дата створення

2000р.

Основне завдання

Доступ інвесторів до біржу трейдерів і надання допомоги трейдерам у пошуку інвесторів

Головна відмінність агентства

Ефективність всіх трейдерів перевіряється на особистих фінансах агентства

Відсутність ризиків

Угода між інвестором і трейдером має юрсилу

Число анкет в базі

Більше 30-ти анкет професійних трейдерів

Перспектива подальшого розвитку співробітників

Семінари і тренінги, призначені як для інвесторів, так і для трейдерів

Послуги агентства надаються клієнтам з наступних держав:

Російська Федерація, Україна, Білорусь, Казахстан, Туніс, В'єтнам і ін

Варто відзначити, що трейдеру непросто потрапити в базу даних компанії. Він повинен надати дані про своєму досвіді, знаннях, стратегіях, за яким він працює. Після цього трейдер потрапляє на біржу трейдерів, де може здійснювати пошук інвесторів. Адже трейдер також потребує добросовісного вкладника, тому пошук інвесторів займає окрему сходинку в діяльності Топ-Трейдерс.

Top-Traders: кращі інвестиції Форекс

Біржа трейдерів в Топ Трейдерс

Зараз у світі існує безліч бірж трейдерів, але чому серед них настільки вигідно виділяється саме Топ-Трейдерс? Відгуки про Топ Трейдерс на просторах інтернету часто відзначають одну важливу деталь — комплексний підхід до довірчого управління грошима. Безцінний досвід компанії дозволив їй підійти до правильного розподілу фахівців, яка найкраще відображає рейтинг трейдерів. В залежності від суми, яку інвестор хоче віддати в довірче управління грішми, біржа трейдерів розділила всіх фахівців на три групи:

Перша група. Тут знаходяться трейдери, здатні показати найбільшу ефективність при управлінні капіталами до 10000 доларів. Саме ця щабель стала для багатьох трейдерів та інвесторів першою в світ великих грошей.

Друга група. На цій щаблі знаходяться трейдери, максимальна ефективність яких досягає піку при управлінні капіталами до 50000 доларів. Ці професіонали здатні не тільки в рамках денної сесії показувати високу прибутковість. Вони працюють з найкращими стратегіями середньострокових інвестицій. Для того, щоб трейдер міг почати управління капіталом другого рівня, він проходить іспит, доводячи професіоналізм як собі, так і всій команді Топ-Трейдерс.

Третя група — ВІП. Тут зосереджені кращі фахівці компанії, які точно знають, куди інвестувати гроші. Трейдери цього рівня займаються рахунками від 50000 доларів і вище. Для того, щоб перейти в цю групу, трейдеру необхідно пройти практику в агентстві TopTraders. Тільки після проходження практики і успішної здачі іспитів він буде допущений до довірчого управління грошима рахунків ВІП-рівня.

Top-Traders: кращі інвестиції Форекс

Таким чином, підсумуємо: довірче управління Форекс – це вкрай відповідальний бізнес. У Топ-Трейдерс знають, що таке довірче управління грішми, тому тут створюють найкращі умови для клієнтів. Якщо Ви готові до разючих змін у своєму житті і хочете почати заробляти хороші гроші, то таку можливість Вам готове надати перше трейдерських агентство. Відгуки про Top-Traders доводять, що це одна з кращих компаній на ринку, що здійснює довірче управління капіталом.