ua en ru

Точкових ротацій в Кабміні не передбачається до президентських виборів

Точкових ротацій в Кабміні не передбачається до президентських виборів Фото: Кабмін (РБК-Україна)

На даний момент в Кабміні є три вакантних міністерських крісла

Точкових ротацій у Кабінеті міністрів України до президентських виборів не передбачається. Про це йдеться в статті РБК-Україна "Антикорупційний суд і кадри: чим займеться Верховна Рада на 8 сесії".

"Є три вакантних міністерських крісла. Так, наприкінці травня минулого року міністри АПК та інформполітики Тарас Кутовий і Юрій Стець подали у відставку. А Уляна Супрун працює в статусі виконуючого обов'язки міністра охорони здоров'я вже більше року", - йдеться в матеріалі.

Разом з тим, за інформацією РБК-Україна, точкових ротацій в Кабміні, швидше за все, не відбудеться як мінімум до президентських виборів через труднощі зі збором необхідної кількості голосів. Мова йде про вакантні посади.

Зазначимо, що президентські вибори у відповідності з Конституцією України та Законом України "Про вибори президента України" повинні відбутися 31 березня 2019 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман не схвалює наміри міністра аграрної політики і продовольства Тараса Кутового і міністра інформаційної політики Юрія Стеця піти у відставку.