ua en ru

Тимошенко зустрілася з cенатором Крістофером Мерфі

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко в рамках робочого візиту в США зустрілася з cенатором США Крістофером Мерфі, який є членом кількох Комітетів США - з асигнувань, у закордонних справах, з питань здоров'я, освіти, праці та пенсій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії "Батьківщина".

Зокрема, сенатор наголосив, що робить усе можливе для збільшення допомоги Україні в умовах агресії Росії проти нашої держави.

Крістофер Мерфі також запевнив, що США солідарні з народом України, і додав, що збереження територіальної цілісності та суверенітету України є ключовими питаннями у міжнародній політиці США.

Як зазначається, у зустрічі з американським сенатором також взяв участь заступник голови партії "Батьківщина", голова комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря.

У прес-службі підкреслили, що під час Революції Гідності Крістофер Мерфі неодноразово відвідував Україну на знак солідарності з тими, хто повстав проти режиму Януковича, а після початку військового конфлікту на Донбасі він закликав адміністрацію Барака Обами надати військову допомогу Україні.

Нагадаємо, в рамках робочого візиту до США Юлія Тимошенко провела зустрічі з заступником Державного секретаря США Вікторією Нуланд, головою комітету із збройних сил Конгресу США Джоном Маккейном.