ua en ru

Тимошенко вимагає від тюремників можливості поспілкуватися зі ЗМІ

Тимошенко звернулася до адміністрації Качанівської виправної колонії із заявою про надання їй можливості поспілкуватися зі ЗМІ.

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко звернулася до адміністрації Качанівської виправної колонії із заявою про надання їй можливості поспілкуватися з представниками засобів масової інформації. Про це повідомляє прес-служба Тимошенко (фото).

"В черговий раз вимагаю від вас допустити до мене представників засобів масової інформації", - йдеться в заяві Тимошенко.

Екс-прем'єр зазначила представників 12 засобів масової інформації, які через захисників звернулися до неї з проханням дати інтерв'ю.

Тимошенко вимагає від тюремників можливості поспілкуватися зі ЗМІ

Нагадаємо, 3 січня Тимошенко подала до адміністрації Качанівської колонії заяву про зміну режиму перебування у в'язниці. Згідно ст.98, 99 Кримінально-виконавчого кодексу, послаблення режиму, зокрема, означає право на необмежену кількість короткострокових побачень, переклад в соціальне лікувальну установу і можливість залишати в'язницю в межах населеного пункту, де знаходиться місце утримання та ін.