ua en ru

Євромайдан: Тимошенко закликала не сідати за стіл переговорів із владою

Юлія Тимошенко закликає опозицію не сідати за стіл переговорів з урядом. Про це йдеться в заяві Тимошенко, яку поширила її прес-служба.

Юлія Тимошенко закликає опозицію не сідати за стіл переговорів з урядом. Про це йдеться в заяві Тимошенко, яку поширила її прес-служба.

"Не здавайтеся! Не робіть ні кроку назад! Не сідайте за стіл переговорів з бандою, в якого руки по лікоть в крові наших дітей, а офшорні рахунки ломляться від ваших коштів. У країни майже не залишається шансів скинути цю орду, бо надії на чесні вибори в 2015 році практично не існує", - передала Тимошенко.

"Негайне усунення режиму - це означає дострокове негайне усунення Януковича з посади президента", - йдеться в повідомленні.

"Янукович ніколи вже не підпише угоду про асоціацію з Європейським Союзом, тому що він вважає, що вступ до європейської демократичної спільноти несумісний з його довічною владою, і тут ні до чого економічні проблеми, на які він посилається. Він просто прийняв рішення вступити в клуб диктаторів...", - заявила вона.

"Януковича можна зупинити тільки непереборна сила українського народу. Він розуміє тільки одну мову - мову мирної і впевненою сили, і тільки так з ним треба розмовляти! Його треба саме зараз мирно і законно усувати від влади", - додала вона.

"Він (Янукович) є суттю, душею, рушійною силою авторитаризму. Всі інші представники як центральної, так і місцевої влади - уряду, беркути, захарченко, пшонки, клюєви і все, все інше - це його метастази, які сконают відразу, як зникне з політичної карти їх натхненник", - зазначила екс-прем'єр.

Вона також закликала Євромайдан сформувати групу переговірників з правоохоронцями і армією, щоб "вони стали на бік народу".

"Ми повинні запобігти будь варіант силового розгону", - зазначила Тимошенко.