ua en ru

Тимошенко об'єдналася з "регіоналами" для дестабілізації ситуації в країні, - політолог

Тимошенко об'єдналася з "регіоналами" для дестабілізації ситуації в країні, - політолог Фото: Михайло Басараб

Проросійські політичні проекти і партія "Батьківщина" Юлії Тимошенко виступили організаторами проплачених мітингів у центрі Києва, мета яких – дестабілізувати соціально-політичну ситуацію в Україні. Про це заявив політолог Михайло Басараб у середу в ефірі телеканалу "Еспресо-ТВ".

"Для мене дуже дивним є об’єднання зусиль відверто ефесбешної, прокремлівської партії "За життя", яку очолюють Мураєв та Рабінович, із "Батьківщиною", які зараз стоять пліч-о-пліч. Мені б на місці Юлії Володимирівни було дуже соромно", - зазначив він.

"Жага влади – це, очевидно, якийсь ірраціональний інстинкт у політиків, їм хочеться наблизити своє повернення у високі кабінети", - додав політолог.

За його словами, так само завдяки популістичній риториці зросли рейтинги в Опозиційного блоку, який складається переважно з явних "регіоналів" та їхнього сателітного проекту, партії "За життя".

"Водночас ці акції мають бути гарним сигналом для вищого керівництва держави про те, що потрібно діяти. Для того, аби російські спецслужби не використовували суспільне невдоволення в Україні і не засилали сюди свої маріонеткові проекти для дестабілізації ситуації", - резюмував Михайло Басараб.