ua en ru

Тіллерсон запевнив, що питання Криму постійно знаходиться на порядку денному

Тіллерсон запевнив, що питання Криму постійно знаходиться на порядку денному Фото: Петро Порошенко і Рекс Тіллерсон (twitter.com/ Петро Порошенко)

Порошенко подякував Тіллерсона за підтримку реформ

Державний секретар Сполучених Штатів Америки Рекс Тіллерсон запевнив президента України Петра Порошенка в тому, що питання Криму постійно перебуває на порядку денному. Про це заявив президент України Пер Порошенко під час зустрічі з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном в Києві в неділю, 9 липня, передає кореспондент РБК-Україна.

"В сьогоднішньому порядку денному було і питання Криму. Пан держсекретар запевнив мене, що це питання постійно на порядку денному", - сказав Порошенко.

Крім того, Порошенко подякував Тіллерсона за підтримку США українських реформ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Тіллерсон і Порошенко скоординували дії деокупації України. Порошенко також подякував Тіллерсона за успішні переговори.

Як відомо, сьогодні, 9 липня 2017 року, у Києві приходить зустріч Держсекретаря Рекса Тіллерсона з президентом України Петром Порошенко. В ході візиту в Київ 9 липня державний секретар США Рекс Тіллерсон обговорить з президентом України Петром Порошенком прихильність Вашингтона територіальної цілісності і суверенітету країни. Також Тіллерсон планує зустрітися з представниками уряду та громадянського суспільства.