ua en ru

Тіллерсон зустрівся з Путіним і Лавровим у Кремлі

Тіллерсон зустрівся з Путіним і Лавровим у Кремлі Фото: Рекс Тіллерсон

У Кремлі почалася зустріч Путіна з Тіллерсоном

Державний секретар Сполучених штатів Рекс Тіллерсон зустрівся з президентом Російської федерації Володимиром Путіним і главою Міністерства закордонних справ РФ Сергієм Лавровим. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на заяву офіційного представника Кремля Дмитра Пєскова.

"Президент приймає в Кремлі держсекретаря США Тіллерсона і міністра закордонних справ РФ Лаврова", - йдеться в повідомленні.

Тіллерсон прибув до Москви у вівторок ввечері з першим офіційним візитом. Перед зустріччю з Лавровим держсекретар висловив сподівання, що його зустріч з главою МЗС РФ буде сприяти поліпшенню російсько-американських відносин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Рекс Тіллерсон в ході телефонних переговорів запевнив президента України Петра Порошенка, що США не допустять жодних пакетних домовленостей по Україні. Штати продовжують підтримувати територіальну цілісність України і наполягають на виконанні мінських домовленостей, зокрема, на важливості забезпечення режиму припинення вогню на Донбасі.