ua en ru

Тігіпко: Всі регіональні конференції та члени Національного бюро підтримали об'єднання з Партією регіонів

Всі регіональні конференції партії "Сильна Україна" підтримали об'єднання з Партією регіонів. Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики, лідер "Сильної України" Сергій Тігіпко, повідомляє прес-служба партії.
"Всі регіональні конференції підтримали об'єднання, підтримали необхідність продовження реформ", - заявив Сергій Тігіпко.
Відзначимо, сьогодні в Києві пройшло засідання Національного бюро партії "Сильна Україна", під час якого були підведені підсумки внутріпартійної дискусії з питання об'єднання "Сильної Україна" з Партією регіонів.
Виступаючи перед однопартійцями, Тігіпко підкреслив, що головною метою об'єднання він бачить можливість поглибити реформи і зробити перший крок у модернізації політичного простору, почавши укрупнення українських партій.
Разом з тим він зазначив, що важливо на даному етапі врахувати всі конструктивні пропозиції, які звучали під час регіональних конференцій.
"Нам необхідно виробити спільну програму дій і максимально залучити актив "Сильної України" для роботи. Це повинно стати основою співпраці", - підкреслив глава партії.
Члени Національного бюро підтримали лідера. Пропозицію буде винесено на розгляд делегатів з'їзду "Сильної України", який пройде завтра, 22 жовтня, в Києві.
Нагадаємо, 16 серпня Сергій Тігіпко і Микола Азаров оголосили про можливе об'єднання "Сильної України" і Партії регіонів з метою консолідації реформаторських зусиль.