ua en ru

Тігіпко, Царьова і Бойко виключили з Партії регіонів

Політрада Партії регіонів виключила Сергія Тігіпка, Олега Царьова і Юрія Бойка з партії. Про це повідомив секретар президії Партії регіонів Борис Колесніков.

За словами політика, рішення було прийнято на основі заяв Тігіпка, Царьова і Бойко і "за" проголосувала переважна більшість членів політради за винятком 4 осіб.

Також Колесніков повідомив, що в тих регіонах, де Тігіпко, Бойко і Царьов очолювали регіональні організації партії або ж лідери цих організацій вийшли з партії через їх підтримку, партія призначила сьогодні тимчасово виконуючих обов'язки керівників. Мова йде про Київську, Чернівецьку, Рівненську, Одеську, Кіровоградську області.

При цьому Колесніков заявив, що заперечує можливість розколу партії і нагадав, що на підтримку кандидата в президенти від Партії регіонів Михайла Добкіна проголосували 90% делегатів з'їзду партії.

За словами Колеснікова, в будь-якій "цивілізованій політичній силі" члени партії повинні відмовитися від балотування на посаду глави держави, якщо програли праймеріз.

Як повідомлялося раніше, Тігіпко, Царьов, Бойко балотуються на пост президента України.