ua en ru

Тігіпко може стати лідером Партії регіонів, - політолог

Після політичної кризи в Україні Партія регіонів матиме вже інший вигляд. Таку думку висловив політолог Віктор Небоженко.

"Партію регіонів роздирають на частини. З одного боку, харківські формують свої угруповання під назвою "Український фронт" Це іронічно оскільки на Заході так називають всю Україну . Є частина представників Партії регіонів, які перейдуть під цю організацію. Можливо вона називатиметься Український центр або фронт , - зазначив він.

Він додав: "Вони не претендують на загальнонаціональний характер, а тільки на контроль за кількома областями - Харківською, Дніпропетровською, Сумською т.п."

"Український вибір" Віктора Медведчука теж потрапив в історичну іронію. Його діяльність впливає не на користь Москви, на користь Майдану. Український вибір дорівнює Майдан, адже те, що зараз відбувається в країні - це дійсно український вибір", - підкреслив Небоженко.

"По суті в самій Партії регіонів залишилося дуже мало людей, які пропагуватимуть конфедерацію України. Ще частина відокремиться в лівоцентристську організацію. А частина в ліберальну партію, яку може очолити Тігіпко. Через рік ми побачимо ті ж обличчя, просто в новій партії", - резюмував експерт.