ua en ru

Тетерук спростовує наявнысть утисків комбатов добровольців

Тетерук спростовує наявнысть утисків комбатов добровольців Фото: Андрій Тетерук

Тетерук буде голосувати за зняття недоторканності з Мельничука, якщо будуть докази його провини

Народний депутат з фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук спростовує наявність утисків командирів добровольчих батальйонів. Про це він заявив журналістам у кулуарах Верховної Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Добровольчих батальйонів достатньо багато. Я командир добровольчого батальйону, Семенченко (нардеп Семен Семенченко - ред.), Ярош (нардеп Дмитро Ярош - ред.), Білецький (нардеп Артем Білецький - ред.), багато інших командирів є командирами добровольчих батальйонів. Нас же ніхто не утискає. І я хотів би зняти напругу, що обвинувачення будь-якому учаснику добровольчого батальйону автоматично ставить під сумнів усіх, хто входить до добровольчих батальйонів - це неправда",- заявив Тетерук.

Про цьому він також зазначив, що підтримає зняття недоторканості з колишнього комбата "Айдару" нардепа Сергія Мельничука, якщо доказова база свідчитиме проти нього.

Нагадаємо, генеральний прокурор України Віктор Шокін вніс у Верховну Раду України подання на притягнення до відповідальності колишнього члена Партії регіонів Сергія Клюєва та позафракційного народного депутата України Сергія Мельничука.

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко звинуватив народного депутата Сергія Мельничука у причетності до трьох вбивств.