ua en ru

Тестування в нову структуру ДФС розпочнеться найближчим часом, - джерело

Тестування в нову структуру ДФС розпочнеться найближчим часом, - джерело Фото: засідання Державної фіскальної служби України

Для переведення до нової служби встановлять конкурсний відбір і тести

Тестування співробітників для переведення до нової структури Державної фіскальної служби України, яку належить затвердити за дорученням уряду, розпочнеться найближчим часом. Про це з посиланням на джерело РБК-Україна в центральному апараті ДФС йдеться у статті "Конфлікт у ДФС: чи вплине на ситуацію втручання Яценюка?".

Як зазначається, всі співробітники ДФС матимуть пройти конкурсний відбір і тести, щоб перевестися до нової структури.

"Не ми їх будемо відбирати, не ми готуємо тестування, яке розпочнеться найближчим часом", - зазначив співрозмовник РБК-Україна в ДФС. При цьому представники фіскальної служби поки відмовляються говорити про те, хто буде проводити конкурсний відбір і в чому суть тестів.

Водночас податківці, щоб назвати учасників конкурсної комісії з відбору кандидатів на посади в новій структурі ДФС, мають запитати у них дозволу.

Як повідомлялося, вчора прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив затвердити нову структуру Держфіскальної служби.

Нагадаємо, влітку в ДФС оголосили про старт першого етапу великого проекту НR-сервісу. "Через 3-4 тижні у нас буде автоматизована система, завдяки якій ми будемо залучати нових співробітників, проводити тестування тих існуючих працівників, які в нас є", - заявляв Насіров наприкінці липня.