ua en ru

Терористи створили свій штаб у порожньому будинку спецшколи-інтернату в Горлівці

Озброєна група людей під керівництвом Олександра Філіппова (організатора та активного учасника проросійських мітингів на площі перед Горлівською міськрадою) вирішила створити свій штаб на території порожнього будинку Гольмовської спецшколи-інтернату.

Озброєна група людей під керівництвом Олександра Філіппова (організатора та активного учасника проросійських мітингів на площі перед Горлівською міськрадою) вирішила створити свій штаб на території порожнього будинку Гольмовської спецшколи-інтернату. Про це повідомляють "Новини Донбасу".

Раніше ця ж група захоплювала будівля Никитовської райадміністрації, де повісила прапор "Донецької народної республіки", але пробула там всього лише ніч, після чого пішла без пояснення.

За даними жителів сел. Гольмовське, на території спецшколи близько 30 озброєних людей. Від міської та селищної влади вони вимагають провести в будівлю електроенергію та воду.

Нагадаємо, в спецшколу закритого типу раніше направляли неповнолітніх злочинців з усієї області. У 2012 р. Кабінетом міністрів було прийнято рішення про закриття цього спецзакладу.