ua en ru

Терористи відпустили двох міліціонерів, раніше захоплених у Горлівці, - МВС

Терористи відпустили двох співробітників горлівської міліції - начальника кримінальної міліції Калінінського РВ Дмитра Крикунова та начальника сектору карного розшуку Романа Бабюка, захоплених раніше в полон.

Терористи відпустили двох співробітників горлівської міліції - начальника кримінальної міліції Калінінського РВ Дмитра Крикунова та начальника сектору карного розшуку Романа Бабюка, захоплених раніше в полон. Про це на брифінгу заявив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Їх відпустили. Їх захопили терористи та порушили на них кримінальну справу. Причому кримінальну справу вів слідчий одного з районів м. Горлівки. Завданням терористів було показати, що саме вони можуть боротися з міліціонерами, які, на їхню думку, роблять щось не так", - заявив Геращенко.

За його словами, є інформація про те, що захоплених міліціонерів сильно били і катували.

Зазначимо, раніше з'явилася інформація, що на території захопленої будівлі та відділу по боротьбі з організованою злочинністю (УБОЗ) м. Горлівка Донецької області розстріляли двох міліціонерів. Пізніше стало відомо, що вони живі, проте знаходяться в полоні.