ua en ru

Терористи ЛНР здійснили 21 обстріл сил АТО, в т.ч. із "Граду", - ЛОДА

Терористи ЛНР здійснили 21 обстріл сил АТО, в т.ч. із "Граду", - ЛОДА

Бойова агресія терористів ЛНР проти контрольованої Україною території за минулу добу різко зросла - всього зафіксовано 21 обстріл зі зброї різного виду (за минулі три доби обстрілів було по 11). Про це повідомили у прес-службі Луганської обласної держадміністрації.

При цьому бойовики знову застосували системи залпового вогню "Град".

"Найгарячішими точками на Луганщині стали населені пункти Чорнухине, Станиця Луганська і Кримське, - повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. - У Станиці протягом вчорашнього дня і минулої ночі практично через кожні дві-три години виникали перестрілки з використанням автоматів, великокаліберних кулеметів, гранатометів і мінометів".

Також повідомляється, що бої йшли поблизу мосту через Сіверський Донець. Ніхто з мирних жителів у результаті не постраждав, об'єкти інфраструктури серйозних ушкоджень не отримали.

"У Чорнухине позиції українських силовиків кілька разів обстріляли з мінометів, а в Кримському вчора вночі і сьогодні вранці бойовики обстріляли околиці села з автоматичних гранатометів і гладкоствольних гармат. Інформації про руйнування і постраждалих серед мирного населення немає", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, бойовики на Донбасі за добу 16 разів обстріляли позиції українських військових.

Як раніше повідомили в ЛОДА, в результаті підривів на Бахмутці 1 український військовий загинув, 7 поранені.