ua en ru

На території колишнього дитячого табору в Київській області виявили львівське сміття

На території колишнього дитячого табору в Київській області виявили львівське сміття Фото: поліція

У Макарівському районі виявили два вантажних автомобіля сміття

У Київській області виявили незаконне вивантаження львівського сміття на території колишнього дитячого табору. Про це повідомляє прес-служба Нацполиции в Київській області.

"Сьогодні, 13 травня, о шостій годині ранку в с. Завалівка, Макарівського району, під час патрулювання інспектор групи реагування патрульної поліції виявив на території колишнього дитячого табору 2 вантажних автомобіля зі шкідливими для навколишнього середовища відходами", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. З'ясувалося, що обидва водія - зі Львівської області. Один з них вже встиг вивантажити сміття.

У даний момент автомобілі з відходами знаходяться під наглядом поліцейських, вирішується питання про накладення на них арешту.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.239 (незаконне заволодіння ґрунтовим покривом (поверхневим шаром) земель, якщо це створило небезпеку для життя, здоров'я людей або для довкілля) Кримінального кодексу. Слідство триває.

altaltaltalt

Фото: у Макарівському районі виявили два вантажних автомобіля сміття

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на території відчуження Чорнобильської АЕС поряд з пунктами Бобер та Королівка 24 квітня 2017 року було знайдено побутове сміття зі Львова.