ua en ru

Террі став помічником головного тренера "Астон Вілли"

Террі став помічником головного тренера "Астон Вілли" Фото: Джон Террі (avfc.co.uk)

Ще один легендарний футболіст розпочав тренерську кар'єру

Колишній захисник лондонського "Челсі" і збірної Англії Джон Террі призначений помічником головного тренера "Астон Вілли". Про це повідомляє офіційний сайт бірмінгемського клубу.

Він буде допомагати Діну Сміту, який став головним тренером "Астон Вілли" одночасно з його призначенням. Також клуб оголосив про призначення на пост спортивного директора Хесуса Гарсію Пітарха, який відомий по роботі на аналогічних посадах в "Валенсії" і мадридському "Атлетіко".

"Астон Вілла" невдало розпочала нинішній сезон під керівництвом Стіва Брюса, який був відправлений у відставку. Після 12 турів бірмінгемці, набравши 15 очок, займають лише 15 місце в турнірній таблиці Чемпіоншипа.

Нагадаємо, що 37-річний Террі кілька днів тому оголосив про завершення кар'єри футболіста. Останній сезон Террі грав за "Астон Віллу", за яку провів 36 матчів і став автором одного гола.

Більшу частину своєї кар'єри (з 1998 по 2017 рік) Террі виступав за "Челсі". Разом з лондонським клубом він по п'ять разів виграв чемпіонат і Кубок Англії, по разу - Лігу чемпіонів і Лігу Європи.