ua en ru

У Тернопільській області під колесами молоковоза загинула 10-річна дитина

У Тернопільській області під колесами молоковоза загинула 10-річна дитина Фото: наслідки ДТП у Тернопільській області (прес-служба НПУ)

Хлопчик ударився у правий бік вантажівки і потрапив під праве заднє колесо молоковоза

У Тернопільській області під колесами ГАЗ-3307 загинув 10-річний хлопчик, який їхав на велосипеді. Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 жовтня 2017 року близько 11:00 в одному з сіл Бережанського району, повідомляє прес-служба обласної поліції.

"За попередньою інформацією, дитина на велосипеді виїхала на щебенево-ґрунтову дорогу з подвір'я власного будинку. Водій стверджує, що нікого не бачив, але почув удар в бокову частину. Коли зупинився, то зрозумів, що сталося", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, дитина вдарилася у правий бік вантажівки і потрапила під праве заднє колесо молоковозу. Врятувати життя неповнолітнього не вдалося - він загинув на місці пригоди.

У Тернопільській області під колесами молоковоза загинула 10-річна дитинаУ Тернопільській області під колесами молоковоза загинула 10-річна дитинаУ Тернопільській області під колесами молоковоза загинула 10-річна дитинаУ Тернопільській області під колесами молоковоза загинула 10-річна дитина

Фото: смертельне ДТП із молоковозом у Тернопільській області (прес-служба НПУ)

Подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ, триває слідство.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Івано-Франківській області водій збив пішохода, після чого знову потрапив у ДТП.