ua en ru

У Тернопільській області вантажівка зіштовхнулася з легковим авто, є постраждалі

У Тернопільській області вантажівка зіштовхнулася з легковим авто, є постраждалі Фото: ДТП у Тернопільській області (tp.npu.gov.ua)

Аварія сталася в селі Малий Глибочок, постраждали три особи

У Тернопільській області на автодорозі Збараж-Мусорівці вантажівка зіштовхнулася з легковим авто, внаслідок чого постраждали три особи. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Як повідомляється, аварія сталася в селі Малий Глибочок, де КамАЗ зіштовхнувся з Renault Laguna на польській реєстрації.

"Водій вантажівки, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав переваги Renault. В результаті удару іномарка опинилася під колесами КамАЗу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок зіткнення постраждали троє пасажирів легкового авто, їх госпіталізовано і двох чоловіків після надання меддопомоги відпустили додому, третього направили в нейрохірургічне відділення з відкритим переломом лобної кістки голови.

"У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкогольного та наркотичного сп'яніння. Триває слідство відповідно до статті 285 ККУ", - йдеться у повідомленні.

Фото: ДТП у Тернопільській області (tp.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Сєвєродонецьку (Луганська область) внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) постраждали четверо осіб.

Крім того, вчора у Харкові автомобіль в’їхав у маршрутний автобус №123а, внаслідок чого постраждали шестеро осіб.