ua en ru

У Тернопільській області аудитори попередили порушень на 800 млн гривень

У Тернопільській області аудитори попередили порушень на 800 млн гривень Фото: Держаудитслужба (РБК-Україна)

У першому півріччі Держаудитслужба виявила порушення на 40 закупівлях

Протягом січня - червня 2017 співробітники Держаудитслужби в Тернопільській області за результатами аналізу інформації, оприлюдненої в електронній системі публічних закупівель, виявили порушення при проведенні 40 закупівель на загальну суму майже 800 млн гривень. Про це повідомляє "Урядовий портал".

Повідомляється, що за результатами рекомендацій державних аудиторів скасовано 12 процедур закупівель очікуваною вартістю майже 795 млн гривень і розірвані 8 договорів на суму 4,5 млн гривень.

Порушення законодавства про закупівлі, які не мають грошового еквіваленту (складання тендерної документації та порядку оприлюднення інформації; невідхилення пропозицій учасників, що не відповідають умовам тендерної документації, укладання договорів з порушенням встановлених термінів і т. д.) виявлено також під час 10-ти ревізій, які провели тернопільські державні аудитори.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис про порушення вимог законодавства прокурора Донецької області Євген Бондаренко стосовно заступника прокурора області Григорія Шуліки.