ua en ru

Поблизу Тернополя горить смыттэзвалище, площа горіння постійно збільшується

Поблизу Тернополя горить смыттэзвалище, площа горіння постійно збільшується Фото: пожежа на сміттєзвалищі поблизу Тернополя

Площа горіння наразі складає 500 кадратних метрів

На сміттєзвалищі на Малашівському полігоні поблизу Тернополя сталася пожежа. Півтисячі квадратних метрів охопив вогонь і площа горіння постійно збільшується, повідомляє "24 канал".

На сміттєзвалищі поблизу Тернополя сталася пожежа

Фото: на сміттєзвалищі поблизу Тернополя сталася пожежа

"Півтисячі квадратних метрів сміттєзвалища на Малашівському полігоні поблизу Тернополя охопив вогонь. І площа горіння постійно збільшується. Пожежа спалахнула ще вчора ввечері. Та рятувальник досі намагаються приборкати полум'я", - йдеться у повідомленні.

пожежа на сміттєзвалищі поблизу Тернополя

Фото: пожежа на сміттєзвалищі поблизу Тернополя

Як зазначається, наразі на сміттєзвалищі поблизу Тернополя де сталася пожежа вже вилили більше 40 тонн води. Паралельно працює екскаватор та бульдозер, які рекультивують сміття та пересипають його піском, аби зменшити тління.

За повідомленням місцевого видання 0352, повідомлення про пожежу на сміттєзвалищі поблизу Тернополя (в с. Малашівці Зборівського району) надійшло до служби порятунку 101 від чергового Тернопільської міської ради 16 серпня о 19:25.

під Тернополем горить сміттєзвалище

Фото: під Тернополем горить сміттєзвалище

"Біля основного місця складування твердих побутових відходів горить відкрита територія, на якій знаходиться суха рослинність та стихійне нагромадження твердих побутових відходів. Загрози перекидання вогню на основне місце складування твердих побутових відходів немає", - заявив начальник ДСНС Тернополя Віталій Поворозник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі під Львовом виникла загроза нового обвалу.