ua en ru

Теракт у Стокгольмі: померла ще одна постраждала

Теракт у Стокгольмі: померла ще одна постраждала Фото: теракт у Стокгольмі

Кількість загиблих зросла до п'яти осіб

Померла жінка, яка постраждала в результаті теракту в Стокгольмі 7 квітня. Таким чином, кількість загиблих зросла до п'яти осіб, передає АР.

"Терміново: жінка, яка отримала поранення у результаті наїзду вантажівки в Стокгольмі 7 квітня, померла, число загиблих зросло до п'яти осіб", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в Швеції відпустили на свободу другого підозрюваного в причетності до теракту в Стокгольмі. Повідомлялося, що раніше затриманий чоловік більше не вважається підозрюваним. У той же час правоохоронні органи і спецслужби продовжують пошуки можливих спільників і організаторів теракту, за який ще ніхто не взяв відповідальність.

Відзначимо, в організації теракту зізнався 39-річний етнічний узбек Рахмат Акілов. 7 квітня він на викраденій вантажівці проїхав по центру Стокгольма і врізався у будівлю торгового центру, в результаті чого загинули чотири людини і ще не менше 15 отримали травми. Акілова вважають прихильником терористичної організації "Ісламська держава". На даний час він затриманий і перебуває у слідчому ізоляторі.