ua en ru

Теракт в Нью-Йорку: Трамп закликав стратити обвинуваченого у скоєнні нападу

Теракт в Нью-Йорку: Трамп закликав стратити обвинуваченого у скоєнні нападу Фото: Дональд Трамп (president.gov.ua)

Сайфулл Саипов повинен бути засуджений до смертної кари

Обвинуваченого у скоєнні теракту в Нью-Йорку, в результаті якого загинули 8 людей, Сайфулло Саіпова потрібно засудити до смертної кари. Про це заявив президент США Дональд Трамп на своїй сторінці в Twitter.

"Нью-йоркський терорист був щасливий, коли попросив повісити прапор ІДІЛ в його лікарняній палаті. Він убив вісім людей, ще 12 отримали тяжкі поранення. Повинен бути засуджений до смертної кари!" - написав американський президент.

Нагадаємо, у вівторок вдень, 31 жовтня, на Манхеттені грузовик проїхав кілька вулиць по велосипедній доріжці, збиваючи на своєму шляху велосипедистів, а потім врізався в шкільний автобус. Поранення отримали 12 осіб. Водій був поранений поліцейськими.

Зазначимо, після нападу в Нью-Йорку Трамп оголосив план скасування візової лотереї. "Я попрошу Конгрес негайно почати працювати над тим, щоб позбутися від цієї програми ", - заявив Трамп. Крім того, сказав він, "ми повинні створити покарання, яке буде значно швидше і значно більше, ніж покарання, яке зараз можна отримати".