ua en ru

Теракт у Нью-Йорку: підозрюваному висунули звинувачення

Теракт у Нью-Йорку: підозрюваному висунули звинувачення Фото: підозрюваний у скоєнні теракту в Нью-Йорку (twitter.com/nypost)

Теракт у Нью-Йорку скоїв виходець із Бангладеш Акаєд Улла

У справі про теракт в Нью-Йорку (США) на автовокзалі в районі Манхеттена підозрюваному Акаєду Улла висунули звинувачення, передає Reuters.

"Підозрюваного у підриві бомби в Нью-Йорку Акаєда Улла звинувачують у терористичній загрозі, яка супроводжувалася терористичним актом, та злочинному володінні зброєю", - повідомляє Reuters з посиланням на поліцію.

Нагадаємо, раніше стали відомі мотиви підозрюваного у скоєнні теракту в Нью-Йорку. Терорист заявив, що намагався завдати шкоди США за те, що "вони бомбили його країну".

Теракт в Нью-Йорку стався 11 грудня 2017 року на вокзалі Port Authority. За даними ЗМІ, вибуховий пристрій привели в дію в підземному переході до терміналу вокзалу. У результаті теракту постраждали чотири особи. За даними слідства, теракт в Нью-Йорку намагався вчинити смертник, проте вибуховий пристрій або спрацював не повністю, або раніше запланованого часу.