ua en ru

Теракт в Берліні: Італія підтверджує загибель підозрюваного в скоєнні теракту

Теракт в Берліні: Італія підтверджує загибель підозрюваного в скоєнні теракту Фото: міністр внутрішніх справ Італії Марко Мінніті

Підозрюваний встиг вистрілити в правоохоронця

Міністр внутрішніх справ Італії Марко Мінніті підтвердив, що підозрюваний у скоєнні теракту в Берліні на різдвяному ярмарку Аніс Амрі загинув у п'ятницю, 23 грудня, у перестрілці в Мілані. Про це міністр заявив у п'ятницю, 23 грудня, на терміновій прес-конференції, повідомляє Reuters.

Міністр зазначив, що Амрі встиг поцілити у поліцейського, проте рана не була смертельною. Правоохоронець зараз перебуває у лікарні.

За даними італійського інформагенства ANSA, стрілянина відбулася о третій ранку за місцевим часом у районі Мілана Сесто-Сан-Джованні під час стандартної поліцейської перевірки. Зазначається, що чоловік дістав пістолет після прохання показати документи. У стрілянині з правоохоронцями він загинув.

Нагадаємо, як повідомляли ЗМІ, Амрі було ліквідовано в ході перестрілки на півночі Італії. У Міністерстві закордонних справ Італії заявили, що за даним інцидентом глава відомства проведе прес-конференцію.