ua en ru

Теракт в Барселоні: водієм фургона міг бути один з пізніше ліквідованих терористів

Теракт в Барселоні: водієм фургона міг бути один з пізніше ліквідованих терористів Фото: теракт в Барселоні (twitter.com Manoj Gupta)

У поліції не виключають, що водій фургона був ліквідований у перестрілці в Камбрільсі

Водієм фургона, який вчинив теракт в Барселоні, міг бути один з пізніше ліквідованих у Камбрільсі (передмістя Барселони) терористів. Про це повідомили в поліції Каталонії, передає SkyNews.

"Поліцейський чиновник повідомив, що один з п'яти терористів, убитих в Камбрільсі, міг бути водієм фургона, в результаті наїзду якого загинуло 13 осіб в Барселоні", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Каталонії затримали четвертого причетного до терактів в Барселоні та Камбрільсі. Теракти в Каталонії, за даними попереднього слідства, влаштувала група з 12 осіб. Зокрема, до терористичного осередку входили п'ятеро ліквідованих бойовиків, які вчинили наїзд на пішоходів в Камбрільсі, а також троє раніше затриманих за підозрою в причетності до теракту в Барселоні.

Зазначимо, за останніми даними, число постраждалих під час терактів в Каталонії зросла до 130 осіб. Близько 30 постраждалих перебувають у важкому стані, ще 17 - у критичному стані.