ua en ru

TeleTrade: Ф'ючерси на фондові індекси США відзначилися зниженням

Ф'ючерси на основні американські фондові індекси США в рамках премаркету продемонстрували невелике зниження, що свідчить про негативний старті торгів на ключових фондових майданчиках США в рамках останньої торгової сесії травня, яка для індексів виявилася досить позитивною. Середній приріст індексів за підсумками травня становить наступне: для DOW на рівні +0,7%, S&P майже +2%, а для Nasdaq на позначці +3%.

У фокусі учасників американського ринку знаходяться вийшли свіжі дані за рівнем особистих доходів/витрат споживачів у США, які були охарактеризовані як змішані.

Серед свіжих новин корпоративного характеру, які своїм виходом привернули увагу американських інвесторів на премаркеті, варто особливо відзначити повідомлення щодо відкликання компанією Ford Motor близько 1,4 млн. автомобілів через можливі технічні проблеми, які в процесі експлуатації здатні вивести з ладу встановлений гідропідсилювач керма. Влада США напередодні заявили про те, що дана несправність автомобілів могла стати причиною не менше п'яти відбулися аварій, в яких постраждали як мінімум шість осіб. Внаслідок цього акції F в рамках премаркету несуть втрати.

За матеріалами компанії TeleTrade