ua en ru

Телеканал Шустера продовжить роботу, якщо зможе зібрати 10 млн доларів

Телеканал Шустера продовжить роботу, якщо зможе зібрати 10 млн доларів Фото: про перспективи телеканалу Шустера розповів Єлізаров ("УНІАН")

У даний момент телеканал Шустера отримав 1 млн доларів підтримки

Телеканал Савіка Шустера 3s.tv, про закриття якого було оголошено вчора, продовжить роботу в 2017 році, якщо зможе зібрати 10 млн доларів. Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповів керуючий партнер телеканалу Павло Єлізаров.

"Телеканали такого типу як NewsOne і "112 Україна" на своє утримання витрачають близько 10 мільйонів доларів в рік. Ми розраховуємо зібрати приблизно таку ж суму, необхідну на наш розвиток і самоокупність - близько 10 млн доларів", - заявив Єлізаров.

Він також розповів про те, що телеканал Шустера вже отримав деяку суму на підтримку, однак її недостатньо для існування проекту.

"Цей платіж був розбитий на дві частини. Одна частина вже надійшла, другу тільки планують перерахувати. Але ми поки другу частину не брали, бо не розуміємо, що далі буде з телеканалом. Якщо ми зберемо необхідну суму для роботи в 2017-му році, тільки тоді з'явиться сенс брати другий транш", - пояснив керуючий партнер 3s.tv.

За його словами, в цілому сума платежу становить 1 млн доларів, а надав її - фізична особа, емігрант, що живе за кордоном.

Нагадаємо, у четвер, 1 грудня, телеканал Шустера заявив про припинення своєї діяльності з 2017 року.