ua en ru

Поточна сесія Верховної Ради може бути продовжена на тиждень

Поточна сесія Верховної Ради може бути продовжена на тиждень Фото: Верховна Рада України (rada.gov.ua)

Обговорюється варіант продовження роботи парламенту для розгляду всіх важливих питань

Поточна сесія Верховної Ради України може бути продовжена на тиждень з метою розгляду всіх подань генпрокурора на народних депутатів щодо зняття з них недоторканності, а також ухвалення пенсійної реформи. Про це заявив нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Валерій Карпунцов в ефірі "5 каналу".

"Усі подання будуть розглянуті на цьому тижні. Не вистачить цього тижня, я думаю, продовжимо ще на тиждень - уже такі розмови ходять. Тому що там ще й пенсійна реформа, і ще якісь питання. Цей весь накат, весь цей навал питань, і вони всі не прості, тому є така думка, що не встигнемо за тиждень усе опрацювати", - заявив Карпунцов.

Нагадаємо, раніше Комітет із питань регламенту та організації роботи Верховної Ради визнав достатньо обґрунтованим подання генерального прокурора Юрія Луценка на зняття недоторканності з народного депутата Борислава Розенблата (БПП).

7 липня 2017 року посли країн "Великої сімки" (G7) закликали Верховну Раду України ухвалити на наступному тижні проект закону про пенсійну реформу.