ua en ru

Для тих хто не встиг змінити ім'я на Айфон: нова акція від Алло

Для тих хто не встиг змінити ім'я на Айфон: нова акція від Алло

24 квітня компанія Алло оголосила про старт нової національної активності: "Що ти готовий обміняти на кращий смартфон у світі?". Суть акції - Алло розгляне практично будь-які пропозиції про обмін чого-небудь на один з 8 нових Samsung Galaxy S8. Всі кошти, отримані від продажу товарів/активів переможців, будуть у повному обсязі перераховані до фонду Таблеточки.

Обміняти можна все що завгодно: від дачі під Жашковом або майже нового iPhone 7 до зобов'язання зробити татуювання з рекламним слоганом або квартальний контракт на роботу промоутером в "Алло".

В якості заявок приймається все, що має цінність: товари, послуги, рухоме і нерухоме майно. На відміну від аналогічних аукціонів, на Ebay компанія заявляє, що категорично не прийме нічого, пов'язаного зі здоров'ям клієнтів або тим, що може бути пов'язано з приниженням почуття власної гідності учасників. Т. про. як мінімум секс і внутрішні органи залишаються за рамками конкурсу.

Усі заявки учасників діляться на 2 групи: топ пропозицій щодо оцінки Алло і топ за кількістю набраних голосів. Найбільші бали будуть набирати або найдорожчі пропозиції, або самі оригінальні і цікаві. Все, отримані в обмін на 8 новеньких Samsung Galaxy S8 товари/активи будуть продані та кошти від продажу в повному обсязі перераховані до фонду Таблеточки. Можна запропонувати гроші в якості свого лота на обмін, але очевидно, що суми нижче ринкової ціни за пристрої не принесуть перемогу.

Інформація про учасників, їх пропозиції та деталі акції доступні на сайті Алло: allo.ua/s8-obmen/ Конкурс триватиме до 15 травня, після чого будуть оголошені переможці.

Міжнародний благодійний фонд "Таблеточки" - найбільший український незалежний благодійний фонд, який захищає інтереси дітей з онкозахворюваннями. З 2011 року близько 6000 дітей отримали допомогу на суму близько 73 млн грн. Фонд надає матеріальну, психологічну та паліативну допомогу онкохворим дітям, а також розвиває волонтерський і донорський рух в Україні. www.tabletochki.org www.fb.com/tabletochki

Група компаній "Алло" - найбільший гравець українського ринку персональної електроніки, лідер на ринку смартфонів. Компанія об'єднує роздрібну мережу "Алло" (430 магазинів), інтернет магазин allo.ua , дистриб'юторську компанію "Цифротех". У своїх магазинах компанія офіційно продає пристрої Samsung, Xiaomi, Sony, HTC та інших міжнародних брендів.