ua en ru

Тед Круз оголосив екс-голову компанії Hewlett-Packard Фіорину потенційним віце-президентом

Тед Круз оголосив екс-голову компанії Hewlett-Packard Фіорину потенційним віце-президентом Фото: Тед Круз оголосив Карлі Фіорину потенційним віце-президентом

Тед Круз хоче бачити віце-президентом колишню главу компанії Hewlett-Packard

Претендент на пост президента США від Республіканської партії сенатор від штату Техас Тед Круз хоче бачити віце-президентом колишню главу компанії Hewlett-Packard Карлі Фіорину. Про це повідомляє Reuters.

Політик заявив, що в разі його перемоги на праймеріз Республіканської партії саме Фіорина піде з ним у парі на вибори в якості потенційного віце-президента.


Повідомляється, що виступаючи на мітингу в Індіанполісі, Круз назвав Фіорину "видатним лідером".

Круз оголосив про своє рішення на наступний день після того, як програв праймеріз в п'яти штатах лідируючого в партійній гонці бізнесменові Дональду Трампу.

Зазначимо, Круз зберігає теоретичні шанси на те, щоб стати кандидатом від Республіканської партії, але тільки в тому випадку, якщо Трамп ще до партійного з'їзду не заручитися необхідною кількістю голосів вибірників, що гарантує автоматичне висунення.

Нагадаємо, мільярдер Дональд Трамп і екс-держсекретар Хілларі Клінтон на 18% і 15% випереджають своїх суперників за право стати кандидатами в президенти США від Республіканської та Демократичної партій.